Retur

RETUR SIMPLU IN 14 ZILE
La Seminte1.eu nu este nici o problema daca te razgandesti. Stim ca uneori este pur si simplu dificil sa te hotarasti la ceea ce vrei sa semeni iar graba de a nu rata startul la semanat te poate face sa nu iei cele mai bune decizii.

Te anuntam ca, dupa primirea unei comenzi, ai 14 zile in care poti returna produsul. Tot ce trebuie sa faci este sa ne anunti de retur si sa il trimiti catre noi, la adresa de mai jos:

Str. Sabarului 3, oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov, telefon contact: 0371900243 
Destinatar: Zebrasem SRL

Dupa receptionarea produsului returnat, in cazul in care starea acestuia nu s-a modificat - ambalaj deteriorat sau desfacut in cazul semintelor, eticheta stearsa, alt lot decat lotul trimis - atunci iti trimitem banii pe cont sau prin mandat postal in maxim 10 zile de la constatare.

In cazul unui retur, costul returului este suportat de catre client. Daca returul se face personal de catre consumator la punctul de lucru din Str. Sabarului 3, oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov, atunci nu mai este tarifata livrarea returului.

In cazul in care clientul, din diverse motive, nu poate ajunge la posta / curier pentru trimiterea returului, Seminte1.eu poate trimite unul din curierii cu care are contract pentru ridicarea produsului ce urmeaza a fi returnat. Sarcina de ambalare conforma a produsului apartine clientului. Acesta trebuie sa se asigure ca produsul este ambalat corespunzator, pentru a nu suferi daune in timpul transportului.

Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta:

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de Seminte1.eu:

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit, inclusiv ambalajul, intacte. 

Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.


Date contact:

S.C. Zebrasem S.R.L.

Str. Sabarului 3, Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov

Telefon: 0371900243

Email: office.seminte@gmail.com

Numar Registrul Comertului: J23/3130/2019

CUI (cod fiscal): RO 18396561