Inima de Bou Seminte Rosii Inima de Bivol Rosu Roz


O rosie traditionala din Bulgaria soi semitimpuriu cu crestere nedeterminata in forma de inima. Soiul Inima de Bivol Gigant Rosu are Calitati gustative excelente cu gust traditional. Consumatie – proaspat. Greutate medie a fructului: 500 gr – 1 kg (TOMATE Mari – Gigant Rosu Inima de bivol). Adancime 1-3 cm. Insamantat incepand cu 20 ianuarie. Norma de insamantat 25-30 grame/hectar. Tipuri de productie din seminte, din rasad. Semitimpuriu. Nedeterminta


O rosie traditionala de culoare roz, origine Bulgaria soi semitimpuriu cu crestere nedeterminata in forma de inima. Soiul Inima de Bivol Gigan Roze are Calitati gustative excelente cu gust de alta data, fiind foarte apreciat. Consumatie – proaspat. Greutate medie a fructului: 500 gr – 1 kg (TOMATE Mari – Gigant Rosu Inima de bivol). Adancime 1-3 cm. Insamantat incepand cu 20 ianuarie. Norma de insamantat 25-30 grame/hectar. Tipuri de productie din seminte, din rasad. Semitimpuriu. Nedeterminta. Culoare Roz a fructelor!


Soiul Rozov Dar (Dar Roz) este unul nou, in forma de inima de bivol/bou de culoare roz/roze, foarte productiv cu gust tipic autentic al tomatelor bulgaresti. Nedeterminat, mediu timpuriu spre tarziu tip inima de bivol gigant. Plantele sunt mediu, spre puternic dezvoltate cu tulpina groasa. La maturitate fructele sunt de culoare roz, in forma de inima cu striatii in partea superioara spre codita, mari spre foarte mari cu greutatea de 400-800 grame ajungand la 1 kg. Tarie medie a fructelor, cu foarte putine seminte si calitati gustative deosebite. Creste interesul pentru soiurile de tomate bulgaresti de tip „Beef“. 


Gust unic si distinct! lacrima fetei, lacrimile fetei, lacrima fecioarei. Rosiile Momini Salzi (Lacrimile Fecioarei) sunt un soi nedeterminat, direct, mediu timpuriu spre tarziu, cu fructe foarte mari. Planta este puternica, dezvoltata, cu crestere nedeterminata a varfului. Fructele sunt in forma de inima alungite, cu nervuri putin vizibile in apropierea coditei, rosii, foarte mari, cu o greutaste medie de 350-500 grame, ajungand si la 1 kilogram., cu tarie medie, netede si carnoase, avand calitati gustative unice, foarte distincte comparativ cu celelalte tomate. 


Inima de Bou Roz Gigant este unul dintre cele mai mari soiuri de tomate. Acest soi de tomate este adorat de amatorii care veau să obţină fructe a căror greutate este de la 700 până la 800g, uneori ajungând şi până la 1 kg. Fiindcă fructele sunt mari, sunt puţine pe ciorchin. Fructele sunt cărnoase şi au un gust excelent. Se cultivă pe pari a căror înălţime este de aproximativ 2 m, cu irigaţie regulată. Numar de seminte per pachet: 300 de seminte (1 gr). Specificatii tehnice. Adancime 1-3 cm. 


Inima de bou Albenga este un soi semitimpuriu nedeterminat foarte productiv. Fructele au culoare rosie, sunt mari, seamana cu o para mare, dar au nervuri, cu greutatea medie de 200-220 grame. Pulpa este consistenta si extrem de gustoasa. Potrivit pentru consum in stare proaspata si pentru conserve. Perioada de vegetatie este de 120 zile. Numar de seminte per pachet: 150 de seminte (0.5 gr). Perioada de vegetatie 110-115 zile. Termen de semanat.