Despre noi


Magazinul online Seminte1.eu este dedicat semintelor profesionale (hibrizi) si hobby de legume, flori si plante medicinale si aromatice, de la producatori de renume, precum: Florian Bulgaria, Geosem Select Bulgaria, Biosem Bulgaria, Opal ZI Bulgaria, Superior Serbia, Rijk Zwaan, Seminis, Syngenta, Vilmorin, ZKI, Yuksel Seeds – Turcia, Nunhems, Hazera etc. In cazul in care nu gasiti pe site-ul nostru un anumit hibrid sau soi de rosii, va rugam sa ne scrieti sau sa ne contactati telefonic, si il vom afisa pe site cat mai repede posibil.


Societatea Zebrasem SRL este autorizata de catre Ministerul Agriculturii in vederea comercializarii semintelor de legume. 


S.C. Zebrasem SRL este Distribuitor/Importator/Comerciant direct al producatorilor:

Seminis, Bejo, Hazera, Syngenta, Clause, Sakata, ZKI, Agrosel, Agrosem, Mefim Agro, GEOSEM Select L.T.D. – Bulgaria, Florian LTD – Bulgaria, Opal ZI LTD – Bulgaria, Superior Seeds - Serbia , Biosem LTD – Bulgaria, Agrotop LTD - Bulgaria

Livrare

- Taxa de livrare (FAN Courier) 21.00 lei pentru colete de pana la 5 kg pentru localitatile cu KM 0 la Fan Courier. Taxa de livrare (FAN Courier) 29,00 lei/colete pentru localitatile cu KM plus la Fan Courier. La colete peste 5 kg se adauga taxa de 1.2 lei pentru fiecare kg suplimentar! Timp mediu de livrare cu Fan Coruier: normal aproximativ intre 1 - 5 zile lucratoare de la data expedierii comenzii (in unele cazuri livrarea poate fi de pana la 5 - 15 zile lucratoare). Nu expediem cu Posta Romana.


Date contact:

S.C. Zebrasem S.R.L.

Str. Sabarului 3, Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov

Telefon: 0371900243

Email: office.seminte@gmail.com

Numar Registrul Comertului: J23/2602/2019, 

CUI (cod fiscal): 38408547